Image result for letdata

letdata

Vi er et softwarehus med fokus på udvikling og implementering af dine forretningsidéer i form af funktionelle, bæredygtige og originale softwareløsninger. Uanset om du er på udkig efter udvikling af en ny software løsning for din virksomhed, løbende vedligeholdelse af dine nuværende it-systemer eller forbedring og optimering af din virksomheds online tilstedeværelse, kan LETdata hjælpe.


Vores IT ekspertise dækker en bred vifte af ydelser gennemført til forskellige typer af brancher. Men vi mener, at teknologien kan ikke gøre det alene, den er bare en intsrument til udførelsen af idéen. Det er dine behov, der kommer først, og vores prioritet er at forstå din forretning.

Services

Tranformationen fra kreativitet til teknologien bliver udført af vores dygtig software team. LETdata leverer ydelser, som er skræddersyede og tilpassede jeres krav. Vi bringer dine idéer til live på en original måde, inden for deadlines og budget.


LETdata giver dig frihed til at få en løsning, der passer til din virksomheds behov. Ligegyldigt hvad størrelse er projekt, du har i tankerne, gør vi det til vores prioritet at forstå, hvordan vi kan løse det mest effektivt for dig, for at tilføje værdi til din virksomhed.

web
Web Løsninger

Vi har erfaring med udvikling af avancerede web applikationer med kompleks forretningslogik baseret på markedets førende teknologier.

Læs mere...

mobile
Mobile Løsninger

Vi designer banebrydende applikationer til Android, iOS, Blackberry og Windows som hjælper din forretning til at være mobil.

Læs mere...

infrastructure
Infrastruktur Løsninger

Vores ingeniører kan hjælpe med at bygge optimale, sikre og omkostningseffektive hosting faciliteter efter dine specifikke behov.

Læs mere…

UI
Design af Brugergrænseflader

Vores designere kan skabe original og professionel grafisk indhold, der fortæller en historie om din virksomhed.

Læs mere…

advisory
Rådgivningsydelser

Vi leverer generel rådgivning for at tilpasse din software strategi med dine forretningsmæssige mål.

Læs mere…


Kontakt

UDFYLD FORMURMULAREN - SÅ KONTAKTER VI DIG

Navn

Email

Telefon

Subject

Message

Mail afsendt En fejl opstod under afsendelse af post
Dansk English LETdata er en software udvikling firma i Danmark, der udvikler og implementerer dine forretningsidéer i funktionelle, bæredygtige og originale softwareløsninger. letdata,software løsninger,software-hus ,Business Idéer ,Web løsninger , Infrastruktur løsninger,Brugerfladedesign ,Mobile løsninger ,Advisory tjenester,tjenester ,Business ,softwareudvikling ,Software udvikling ,software udvikling firma i Danmark ,programmet udviklingsselskab i Danmark ,brugerdefinerede softwareudvikling ,softwareudvikling virksomheder,programmet udvikling virksomheder